• Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
  • Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
Akce
Výprodej

plato ovál

30375
115,00 Kč

linie lara

50009
166,80 Kč

linie lara

50013
163,80 Kč

miska ks

50100
61,00 Kč 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124
42,00 Kč 29,00 Kč

vařečka hnětací

80125
92,00 Kč 69,00 Kč

odměrka 2,5/3,5 cl

90859
79,00 Kč 59,00 Kč

dávkovač olej/ocet

92172
270,00 Kč 199,00 Kč

plato ovál

30375-M
Od 115,00 Kč

linie lara

50009-M
Od 163,80 Kč

miska ks

50100-M
Od 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124-M
Od 29,00 Kč
Kontakty

SÍDLO
Petrohradská 401/12
101 00 Praha 10
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

OBCHODNÍ ODDĚLENÍ
Jeremenkova 9
742 42 Šenov u Nového Jičína
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

SKLAD
Náměstí 7
507 58 Mlázovice
Tel: +420 733 217 487


PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-17:00

MCH SERVIS s.r.o.
OC MAX Kubíčkova 8
635 00 Brno
Tel: +420 730 643 261

E-mail: chadt@mchservis.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00
B2B

Zvěřina je gurmánskou lahůdkou

Maso divoké zvěře je považováno všemi gurmány za lahůdku. Dělí se na maso zvěře pernaté (např. bažant, kachna, perlička) a zvěře srstnaté (např. jelen, kanec, zajíc). Jeho tmavá barva a speciální chuť je dána tím, že obsahuje větší množství krve, jelikož k usmrcení zvěře dochází převážně v pohybu odstřelem a ne staticky na jatkách, jak je tomu u chovaného zvířectva. Toto větší množství krve však také způsobuje rychlejší kažení masa, je tedy nutné ho co nejdříve správně zpracovat. Ihned po usmrcení není zvěřina poživatelná, je tuhá a bez charakteristické chuti, je potřeba ji nechat vyzrát. Díky enzymatickým reakcím při zrání maso měkne, stává se křehkým a získává ty správné chuťové a aromatické látky.

Hlavní výhody zvěřiny:

- speciální chuť a vůně

- málo tuku

- vysoký obsah bílkovin

- vysoký obsah látek podporujících metabolismus, hojení a rovnováhu organismu

- zvyšuje imunitu organismu, potlačuje infekci a snižuje hladinu cholesterolu

- při správném skladování má delší trvanlivost než jiná masa

- lehce stravitelná

- křehká, tudíž vhodné na minutky, ale i k dušení

Důležité informace pro koupi zvěřiny:

- maso musí být označeno výrobní šarží zpracovatelského závodu, pomocí které je zajištěna tzv. dohledatelnost a kontrola výrobku od výrobku na prodejně, přes sklad, výrobu, dopravu až k lovci daného kusu