• Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
  • Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
Akce
Výprodej

plato ovál

30375
115,00 Kč

linie lara

50009
166,80 Kč

linie lara

50013
163,80 Kč

miska ks

50100
61,00 Kč 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124
42,00 Kč 29,00 Kč

vařečka hnětací

80125
92,00 Kč 69,00 Kč

odměrka 2,5/3,5 cl

90859
79,00 Kč 59,00 Kč

dávkovač olej/ocet

92172
270,00 Kč 199,00 Kč

plato ovál

30375-M
Od 115,00 Kč

linie lara

50009-M
Od 163,80 Kč

miska ks

50100-M
Od 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124-M
Od 29,00 Kč
Kontakty

SÍDLO
Petrohradská 401/12
101 00 Praha 10
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

OBCHODNÍ ODDĚLENÍ
Jeremenkova 9
742 42 Šenov u Nového Jičína
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

SKLAD
Náměstí 7
507 58 Mlázovice
Tel: +420 733 217 487


PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-17:00

MCH SERVIS s.r.o.
OC MAX Kubíčkova 8
635 00 Brno
Tel: +420 730 643 261

E-mail: chadt@mchservis.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00
B2B

Není nůž jako nůž

Usnadněte si práci volbou správného nože!

Mít v kuchyni správné náčiní je pro efektivní a pohodlnou práci každého kuchaře nezbytností. U nože, prodloužené ruce kuchaře, to platí dvojnásob. Použití odpovídajícího nože je důležité nejen pro snadnou a rychlou manipulaci, ale také pro snížení rizika případného poranění. Proto by v žádné kuchyni neměla chybět základní sada nástrojů.

Loupací nůž           

Nezbytný nástroj pro širokou škálu použití v kuchyni. Nůž k čištění, loupání, řezání drobných kousků a zdobení.

Vykosťovací nůž   

Nůž určený k vykosťování, odstranění tuku a chrupavek. Díky své flexibilní čepeli ideálně kopíruje tvar kosti a snadno se dostane do nepřístupných míst.

Nůž se zubatým ostřím    

Pilka optimální ke krájení pečiva, koláčů, ovoce a zeleniny. Díky zubatému ostří snadno pronikne čerstvým pečivem i tužší slupkou rajčete.

Kuchařský nůž     

Klasický nůž a srdce každého profesionála v kuchyni. Nejdůležitější kuchyňský nástroj pro sekání bylinek, krájení zeleniny, masa, ryb a ostatních potravin.

Plátkovací nůž     

Nůž s hladkým a tenkým ostřím, díky němuž snadno krájí maso, pečeni nebo šunku na dokonalé tenké plátky a zabraňuje jejich rozpadání.

Vidlička  

Nezbytný pomocník pro přípravu pečeně, při řezání a krájení drůbeže nebo otáčení a porcování masa.