Usnadněte si práci volbou správného nože!
Mít v kuchyni správné náčiní je pro efektivní a pohodlnou práci každého kuchaře nezbytností. U nože, prodloužené ruce kuchaře, to platí dvojnásob. Použití odpovídajícího nože je důležité nejen pro snadnou a rychlou manipulaci, ale také pro snížení rizika případného poranění. Proto by v žádné kuchyni neměla chybět základní sada nástrojů.
Nezbytný nástroj pro širokou škálu použití v kuchyni. Nůž k čištění, loupání, řezání drobných kousků a zdobení.
Nůž určený k vykosťování, odstranění tuku a chrupavek. Díky své flexibilní čepeli ideálně kopíruje tvar kosti a snadno se dostane do nepřístupných míst.
Pilka optimální ke krájení pečiva, koláčů, ovoce a zeleniny. Díky zubatému ostří snadno pronikne čerstvým pečivem i tužší slupkou rajčete.
Klasický nůž a srdce každého profesionála v kuchyni. Nejdůležitější kuchyňský nástroj pro sekání bylinek, krájení zeleniny, masa, ryb a ostatních potravin.
Nůž s hladkým a tenkým ostřím, díky němuž snadno krájí maso, pečeni nebo šunku na dokonalé tenké plátky a zabraňuje jejich rozpadání.
Nezbytný pomocník pro přípravu pečeně, při řezání a krájení drůbeže nebo otáčení a porcování masa.