Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

5 ks vajec

170 g měkkého tvarohu

50 g másla

25 g smetany

5 pažitky

2 g soli

80 g tvrdého sýra

10 g pažitky na ozdobu

Vejce plněná pažitkovým krémem

  • Připravil: Stanislav Zukal // 1.3.2015
  • Typ jídla: předkrmy
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 10 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Vejce uvařte natvrdo a podélně rozpulte. Tvaroh, máslo a smetanu vyšlehejte v krém a smíchejte s nadrobno nakrájenou pažitkou a solí. Vzniklým krémem naplňte cukrářský sáček a nastříkejte jej na rozpůlená vejce. Pak vše ozdobte tvrdým sýrem a nadrobno nakrájenou pažitkou.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nůž na sekání bylin

nerezavějící ocel/polypropylen
428,00 Kč

plnící sáčky

nylon
pevné - pro více použití
s poutkem
tenké
flexibilní
cena od: 64,70 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč