Hlavní menu

Ingredience

Pro 4 osoby:

120 g filet z lososa

2 ks šalotka

lžíce extrapanenský olivový olej

lžíce dijonská hořčice, kopr, sůl, bílý pepř, limetka

 

 

Tartare z norského lososa

  • Připravil: Stanislav Zukal //
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Francie
  • Doba přípravy: 20 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Maso lososa nakrájíme na malé kostičky, šalotku nakrájíme také na jemno, vše promícháme, přidáme olivový olej a dijonskou hořčici. Osolíme, opepříme a dochutíme jemně nasekaným koprem. Na závěr přidáme pár kapek limetky.

Tipy šéfkuchaře Velice dobrá kombinace je když 2/3 použitého masa z lososa je maso syrové a zbytek je zauzený.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč