Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

10 ks rajčat

1000 g cibule

100 g kapary

100 g oliv

50 g olivového oleje

5 g soli

2 g petrželové natě

Plněná rajčata s kapary a olivami

  • Připravil: Lubomír Brázda // 4.2.2015
  • Typ jídla: předkrmy
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Cibuli nakrájejte najemno, přidejte k rozpálenému oleji, osolte a pomalu s občasným podléváním duste. Rajčata vodorovně rozkrojte a vydlabejte. Vydlabaná rajčata naplňte dušenou cibulí, navrch přidejte kapary a vypeckované olivy a ozdobte petrželovou natí. Před servírováním nechejte dobře vychladit.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nůž na rajčata

nerezová ocel/plast
68,00 Kč

pánev extra vysoká

hliníková slitina s nerezovou ocelí - pro dokonalé udržení akumulovaného tepla
s titanovou nepřilnavou vrstvou
díky konstrukci z hliníkové slitiny se pánev ryhle zahřívá - ušetří se až 30 % energie
určeno pro všechny typy ohřevu kromě indukce
918,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč