Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g očištěné máslové dýně

450 g hladké mouky

10 g šťávy z citronu

250 g bílého vína

8 ks vajec

5 g soli

Dip:

750 g jogurtu

110 g mléka

20 g vinného octa

70 g kečupu

30 g rajčatového protlaku

20 g  feferonů

10 g cukru

10 g soli

Dýňové hranolky s ďábelským dipem

  • Připravil: Stanislav Zukal // 30.9.2014
  • Typ jídla: předkrmy
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Oloupanou a semen zbavenou dýni nakrájejte na hranolky o délce cca 5 - 8 cm, pokapejte je citronovou šťávou a nechte chvíli odležet. Z mouky, vína, vajec a soli vytvořte hustší těstíčko. Nakrájené hranolky namočte do těstíčka a osmažte na rozehřátém oleji.

Dip: Jogurt smíchejte s mlékem, vinným octem, kečupem a protlakem. Očištěné feferonky rozsekejte najemno a přidejte je ke směsi. Dochuťte cukrem, solí a dobře prošlehejte.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

stolní bruska

plast/speciální nerezavějící ocel
určena pro snadné broušení ocelových nožů, ostřící tyče mají extrémně pevný povrch a jsou tak odolné proti třepení
2 226,00 Kč

nůž kuchyňský

kalená slitina oceli - molybdenu- vanadia, plastová rukojeť
kované z jednoho kusu
dlouhá životnost, odolný vůči korozi
speciální úprava rukojeti - zabraňuje vniknutí vody nebo potravin mezi ostří a rukojeť
163,00 Kč

krájecí deska XXL

plast - vyhovuje hygienickým HACCP normám
tloušťka 34 mm
barevné permanentně zafixované rohy pro identifikaci typu krájených surovin - zamezují křížové kontaminaci
speciální neklouzavý povrch pro maximální bezpečí při krájení
oboustranně použitelná
cena od: 3 596,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč