Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

1000 g brambor

400 g ředkviček

300 g jarní cibulky

80 g pažitky

10 ks vajec

800 g šunky

80 g majonézy

10 g dijonské hořčice

5 g soli

3 g pepře

Bramborový salát s ředkvičkami a jarní cibulkou

  • Připravil: Stanislav Zukal // 2.4.2015
  • Typ jídla: předkrmy
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Brambory uvařte ve slupce a nakrájejte na kostky. Ředkvičky a jarní cibulku nakrájejte na kolečka, pažitku najemno a natvrdo uvařená vejce se šunkou na kostičky. Část zelené natě cibulky dejte stranou na ozdobu, jinak všechny ingredience smíchejte dohromady. V misce smíchejte majonézu s dijonskou hořčici a vmíchejte ji do salátu. Dle chuti osolte a opepřete. Salát nechte aspoň hodinu odležet v lednici. Před servírováním ozdobte salát zbytkem zelené jarní cibulky.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

mlýnek na pepř

dřevo
cena od: 584,00 Kč

kráječ na ovoce a brambory

nerezavějící ocel
plastový kryt
219,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč