Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

200 ks ústřic

5 ks citronů

50 g olivového oleje

2000 g bílého vína

10 ks bobkového listu

2 g drceného tymiánu

5 g soli

5 g pepře

Ústřice na bílém víně

  • Připravil: Lubomír Brázda // 4.2.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Francie
  • Doba přípravy: 20 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Ústřice nožem otevřete a vyjměte maso. Rozpalte olivový olej, přidejte maso, zalijte bílým vínem a šťávou z 5-ti citronů. Přidejte sůl, pepř, bobkový list, tymián a vařte 5 minut. Pak vše odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přendejte maso do talíře a zalijte vlastní šťávou. Před servírováním můžete talíř ozdobit kolečky citronu.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nůž na ústřice

chromová ocel
132,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč