Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

4000 g malých tykviček Baby boo nebo Hokkaido

750 g mletého masa

250 g čerstvých žampionů

3 ks vajec

200 g parmazánu

200 g másla

120 g cibule

20 g česneku

20 g natě zelené petržele

5 g soli

5 g pepře

5 g muškátového oříšku

Tykvičky plněné mletým masem a houbami sypané parmazánem

  • Připravil: Stanislav Zukal // 30.9.2014
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Seřízněte vrch tykviček a dejte je stranou. Vnitřek vydlabejte, zbavte semen a dužinu nakrájejte na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmahněte najemno nakrájenou cibuli a přidejte najemno nakrájené žampiony. Chvíli poduste. Přidejte mleté maso, česnek, muškátový oříšek, dužinu tykví, petržel, osolte a opepřete. Když je maso hotové, přidejte vejce a směsí naplňte vydlabané tykve. Poklaďte kouskem másla a pečte na vymazaném plechu při 180°C cca 25 minut. V pekáči upečte zvlášť také vrchy tykviček, které pak použijete při servírování. Po 25 minutách směs posypte strouhaným parmazánem a nechte zapéct. Při servírování tykvičku přiklopte upečeným vrchem.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nůž kuchyňský

kalená slitina oceli - molybdenu- vanadia, plastová rukojeť
kované z jednoho kusu
dlouhá životnost, odolný vůči korozi
speciální úprava rukojeti - zabraňuje vniknutí vody nebo potravin mezi ostří a rukojeť
163,00 Kč

digitální kuchyňská váha s přesností 1 g

vážící plocha z nerezu, tělo z plastu
s dovažovací funkcí
napájení pomocí běžné baterie (4 AA) - není součástí balení
použití v gastro provozech jako kuchyňská váha na vážení surovin, k obchodnímu a kontrolnímu vážení ve skladech a výrobních procesech
váha není certifikovaná k obchodnímu vážení
1 304,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč