Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

1000 g těstovin

400 g zelených fazolových lusků

8 ks jarní cibulky

2 ks zelené papriky

250 g malých rajčátek

2 ks avokáda

5 g soli

5 g pepře

Listy bazalky na ozdobu

Dresink:

10 g olivového oleje

2 lžíce vinného octa

2 lžíce medu

2 lžíce dijonské hořčice

Těstovinový salát se zelenými fazolkami, rajčaty a avokádem

  • Připravil: Stanislav Zukal // 1.6.2014
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Těstoviny uvařte al dente. Těsně předtím, než jsou hotové, přidejte rozpůlené zelené fazolky a vařte cca další 2 minuty, dokud nejsou fazolky měkké a těstoviny al dente. Slijte, nechte vše okapat a vložte do mísy. Přidejte na kolečka nakrájenou jarní cibulku, najemno nakrájenou zelenou papriku, rozpůlená rajčátka, oloupané a na kostky nakrájené avokádo, sůl a pepř. Vše promíchejte.

Dresink: Do uzavíratelné nádoby vložte olej, ocet, med a hořčici a řádně protřepejte, aby se přísady spojily. Pak dresinkem přelijte připravenou směs.

Vše znovu promíchejte a při servírování ozdobte lístky bazalky.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nádoba na dresink

odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
zářivě bílá barva
v prodeji více velikostí
cena od: 123,00 Kč

hrnec vysoký s poklicí

nerezavějící ocel
profesionální provedení se sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
vnější strana matná s vysoceleštěným zesíleným okrajem
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
cena od: 524,00 Kč

vložka do hrnce na těstoviny

nerezavějící ocel leštěná
určeno pro hrnce Ø 360 mm, výška ideálně 230 mm
659,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč