Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

900 g kuřecích prsou

100 g řapíkatého celeru

200 g nasekaných vlašských ořechů

2 ks červených jablek

2 ks zelených jablek

5 g šťávy z citronu

500 g směsi salátových listů

Čerstvá nasekaná pažitka na ozdobu

Dresink:

10 lžic nízkotučné majonézy

10 lžic bílého jogurtu

5 g kůry z citronu

5 g pepře

Salát Waldorf s kuřecím masem

  • Připravil: Lubomír Brázda // 1.6.2014
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Francie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Kuřecí prsa uvařte a nakrájejte na malé kousky. Řapíkatý celer očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Kuře, celer a ořechy vložte do mísy a promíchejte. Jablka očistěte, nakrájejte na kousky a zakápněte šťávou z citronu, aby nezhnědla. Pak je přidejte do mísy a znovu promíchejte.

Dresink: Majonézu smíchejte s jogurtem, nastrouhanou kůrou z citronu a pepřem.

Hotový dresink smíchejte se směsí a vše nechte zakryté v chladničce alespoň hodinu odležet. Před servírováním poklaďte talíř směsí listových salátů, naneste na ně připravený salát a ozdobte nasekanou čerstvou pažitkou.

 

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

krájecí deska velká

plast - vyhovuje hygienickým HACCP normám
tloušťka 34 mm
barevné permanentně zafixované rohy pro identifikaci typu krájených surovin - zamezují křížové kontaminaci
speciální neklouzavý povrch pro maximální bezpečí při krájení
oboustranně použitelná
cena od: 1 601,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč