Hlavní menu

Ingredience

Pro 4 osoby:

    400 g žampiony Portobello
  • 10 g česnek
  • 2 g sůl
  • 60 g olivový olej
  • 400 g mozzarella
  • 100 g anglická slanina
  • 2 g čerstvá šalvěj

Portobello zapečené s mozzarellou, šalvějí a domácí slaninou

  • Připravil: Lubomír Brázda //
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Předehřejeme troubu na 220°C. Hlavičky žampionů bez nožiček dáme na plech, okolo dáme stroužky česneku, houby pokapeme olejem, osolíme a opepříme. Pečeme asi 10 minut. Pak naplníme houby plátky slaniny, mozzarellou a šalvějí a znovu pečeme asi 10 minut.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč