Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

100 g olivového oleje

400 g nakrájené směsi hub

700 g žampionů

15 g drceného čerstvého tymiánu

8 g drceného čerstvého oregana

10 stroužků česneku

1200 g zeleninového vývaru

5 lžiček šťávy z citronu

5 g soli

3 g pepře

1200 g mléka

500 g instantní polenty

300 g sýru Fontal

Polenta se sýrem a houbovým sauté

  • 31.8.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Francie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Na rozehřáté pánvi orestujte 4 minuty houby, přidejte bylinky a najemno nakrájený česnek, orestujte zhruba minutu. Přidejte 200 ml zeleninového vývaru, šťávu z citronu a  1 g soli a pepře. V hrnci přiveďte k varu mléko a zbytek vývaru, přisypte polentu a za stálého míchání vařte cca 4 minuty. Přisypte polovinu nastrouhaného sýra a 3 g soli. Hotovou polentu posypte zbytkem sýra a nechte na 5 minut grilovat. Na ogrilovanou polentu naservírujte houbovou směs a podávejte.

 

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

pánev

nerezavějící ocel
s kapslovým sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
cena od: 391,00 Kč

kastrol nízký s poklicí

nerezavějící ocel
profesionální provedení se sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
vnější strana matná s vysoceleštěným zesíleným okrajem
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
cena od: 434,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč