Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

1000 g semolinových těstovin

30 g olivového oleje

3 stroužky česneku

400 g rajčat

5 g soli

5 g pepře

200 g tuňáka v oleji

200 g sardelek

5 g petrželové nati

Penne s tuňákem, rajčaty a sardelkami

  • Připravil: Stanislav Zukal // 2.1.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Těstoviny uvařte v osolené vodě al dente, sceďte a nechte je okapat. Na olivovém oleji osmahněte prolisovaný česnek, oloupaná a nakrájená rajčata a nasekanou petrželovou nať. Osolte, opepřete a duste do doby, než omáčka zhoustne. Pak přidejte nakrájeného tuňáka, vykostěné a utřené sardelky a ještě chvíli vše duste. Omáčkou pak přelijte připravené těstoviny.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

talíř na těstoviny Bolognese

porcelán
71,00 Kč

hrnec vysoký s poklicí

nerezavějící ocel
se zakapslovaným sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
ocelové rukojeti s vícebodovým upevněním, nezahřívají se
cena od: 446,00 Kč

pánev na omáčku

nerezavějící ocel
s kapslovým sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
cena od: 246,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč