Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g kuřecích řízků

1300 g lilků

250 g oleje

400 g cibule

400 g rajčat

400 g papriky

200 g cukety

250 g vývaru

5 g soli

5 g rozmarýnu

Kuřecí steak s lilkem, rajčaty a paprikou

  • Připravil: Stanislav Zukal // 2.1.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Kuřecí řízky naklepejte hranou ruky, osolte a osmahněte na oleji z obou stran. Cibuli nakrájejte najemno a přidejte ji spolu s nakrájenou paprikou ke kuřeti. Vše zalijte vývarem a duste, dokud nebude kuře měkké. Pak přidejte oloupaný a nakrájený lilek, cuketu a rajčata a vše dopečte v troubě. Ozdobte snítkou rozmarýnu.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

kráječ Mandolína typ V-shape

tvrdý plast
s pěti nástavci pro různé krájení z profi nerez. oceli
nožové nástavce jsou ve tvaru V zajišťující efektivní krájení
nastavitelná tloušťka koleček 1-9 mm, proužků 6-9 mm
držák pro menší kusy zeleniny (chránič prstů)
zaklápěcí protiskluzový stojánek
613,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč