Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

1500 g očištěné vykuchané ryby

50 g celeru

50 g mrkve

50 g petržele

50 g cibule

40 g soli

1 g nového koření

1 g bobkového listu

1 g celého pepře

50 g octu

150 g másla

Kapr na modro

  • Připravil: Lubomír Brázda // 6.11.2013
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 40 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Rybu opláchněte a naporcujte. Zeleninu s cibulí nakrájejte na plátky a vložte do vařící osolené vody. Přidejte koření a vařte asi 10 minut, pak přidejte ocet a znovu krátce povařte. Do vývaru přidejte naporcovanou rybu a zvolna vařte doměkka cca 10 - 12 minut. Uvařenou rybu opatrně vyjměte širokou děrovanou odpěnovačkou, poklaďte na talíř, doplňte kořenovou zeleninou a přelijte rozpuštěným máslem.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

odpěnovačka profi

profi provedení, těžká nerezavějící ocel
monoblok, síla materiálu 4 mm
odpovídá hygienickým HACCP normám
cena od: 103,00 Kč

kráječ Mandolína

nerezavějící ocel
se třemi nerez. nástavci pro různé krájení (ve skladovacím boxu)
držák pro menší kusy zeleniny (chránič prstů)
zaklápěcí protiskluzový stojánek
1 451,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč