Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g očištěného a vykuchaného kapra

90 g oleje

60 g citronu

250 g červeného vína

40 g soli

70 g másla

500 g vody

Jihočeský kapr Jordán

  • 1.11.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Kapra opláchněte, nakrájejte na jednotlivé porce a osolte je. Na pávi rozpalte olej a kapra na něm osmahněte z obou stran. Pak jej podlijte vodou a červeným vínem a krátce poduste. Vzniklou šťávu osolte, přidejte citronovou šťávu, máslo na zjemnění a vše ještě krátce poduste.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

pánev na ryby - oválná

hliníková slitina s nerezovou ocelí - pro dokonalé udržení akumulovaného tepla
s titanovou nepřilnavou vrstvou
díky konstrukci z hliníkové slitiny se pánev ryhle zahřívá - ušetří se až 30 % energie
určeno pro všechny typy ohřevu kromě indukce
974,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč