Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob

1500 g jeleního masa

300 g cibule

1500 ml oleje

30 g mleté papriky

1000 ml vody

40 g soli

80 ml rajčatového protlaku

1 g majoránky

1 g mletého pepře

15 g česneku

80 g hladké mouky

Jelení guláš

  • Připravil: Lubomír Brázda // 18.9.2013
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 1,5 hod
  • Obtížnost přípravy: střední

Příprava

Maso nakrájejte na kousky. Oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli osmahněte na půlce oleje, přidejte papriku, zalijte vodou a osolte. Vmíchejte rajčatový protlak, vložte maso a duste do doby, než je maso poloměkké. Přidejte majoránku, pepř a rozetřený česnek. Maso dovařte doměkka. Pak jej vyjměte a základ zahustěte zásmažkou. Vařte za občasného míchání 20 minut. Nakonec ještě podle chuti osolte, přeceďte na maso a ještě krátce poduste. Podávejte s knedlíky, rýží, nebo těstovinami.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

miska/mísa na polévku Lví hlava

odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
zářivě bílá barva
cena od: 31,00 Kč

nůž loupací

čepel - speciální nerezavějící ocel
rukojeť s masivními límečky nahrazujícími klasické nýty
dlouhodobě ostrý díky špičkové chromové oceli a dvojitému broušení
ideální vyvážení
hygienická rukojeť
856,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč