Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

50 g olivového oleje

10 g soli

6 g mletého kmínu

5 g chilli

3 g čerstvě mletého pepře

10 ks flank steaku

20 ks vychladlé na kolečka nakrájené polenty

Oloupané plátky z 2 ks avokád

300 g čerstvých listů koriandru

300 g feta sýra

300 g salsa omáčky

Hovězí flank steak s grilovanou polentou

  • 31.8.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

V misce smíchejte 20 g oleje, 5 g soli, kmín, chilli a pepř a ve směsi "obalte" steak. Takto připravený steak vložte na rozpálenou pánev a pečte cca 6 minut z každé strany podle požadavku na propečení. Nechte steak 5 minut odstát na teple. Zbývajícím olejem potřete na kousky nakrájenou vychladlou polentu a osolte zbývající solí. Vložte na pánev a opečte cca 3 minuty z každé strany, dokud polenta nezhnědne. Na každý talíř dejte 2 kousky, přidejte steak, na plátky nakrájené oloupané avokádo, čerstvý koriandr, fetu a salsa omáčku.

 

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

pánev klasická

hliník s nerezovou rukojetí
s nepřilnavou nano-keramickou vrstvou
určeno pro všechny typy ohřevu
cena od: 279,00 Kč

pánev ocelová

tradiční pánev z válcované oceli
jednoduchost, kvalita, odolnost a všestranost
určeno pro všechny typy ohřevu včetně indukce
nevhodná do myčky na nádobí
cena od: 247,00 Kč

nůž na sekání bylin

nerezavějící ocel/polypropylen
428,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč