Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

1500 g očištěných a vykuchaných ryb

30 g soli

120 g oleje

160 g másla

20 g hříbků v octu

10 g nakládaných kapar

25 g sterilovaných okurek

20 g sardelových řezů

30 g cibule

20 g petrželové natě

10 g citronu

Grilovaný candát s bylinkovým máslem

  • Připravil: Stanislav Zukal // 2.1.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Ryby očistěte, opláchněte a naporcujte. Nechejte vše okapat. Pak každou porci mírně osolte, potřete olejem a nechte v chladu krátce odležet. Ryby pečte na grilovací pánvi a v průběhu pečení je potírejte zbytkem oleje. Po upečení je poklaďte bylinkovým máslem a servírujte.

Bylinkové máslo: Dobře okapané houby, kapary, okurky, sardele, oloupanou cibuli, petrželovou nať bez stonků a pečlivě opláchnutou citronovou kůru rozsekejte v mixéru najemno. Částečně změklé máslo smíchejte s připravenou směsí, vytvarujte do válečku, zabalte do pergamenového papíru a nechte v chladničce ztuhnout.

Tipy šéfkuchaře Podávejte s chřestem a zeleným salátem.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč