Hlavní menu

Ingredience

Pro 4 osoby:

    12 ks chřestu
  • 300 g Brie
  • 12 plátků Prosciutto šunky
  • 100 g hladké mouky
  • 2 ks vajec
  • 100 g strouhanky
  • olej
  • 500 g brambor
    1 ks červené cibule
  • 100 g polníčku
  • olivový olej
  • ocet

Chřestový Cordon Bleu a bramborový salát s polníčkem

  • Připravil: Stanislav Zukal // 29.4.2013
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: mezinárodní/fusion
  • Doba přípravy: 40 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Chřest oloupeme a v osolené vodě povaříme. Brie nakrájíme na plátky, chřest podélně rozpůlíme. Na jednotlivé půlky chřestu položíme Brie a vše zabalíme do plátku šunky Prosciutta. Chřest obalíme ve strouhance, vejci a mouce, osmažíme dozlatova v oleji a necháme okapat. Podáváme s bramborovým salátem.

Brambory  uvaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. 250ml horké vody, ocet, sůl, pepř, cukr, cibuli a olej promícháme. Marinádou polijeme brambory. Polníček si omyjeme, osušíme a smícháme s bramborami.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

miska Huevo

odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
zářivě bílá barva
stohovatelná
19,90 Kč

fritovací lžíce

nerezavějící ocel s plast. rukojetí
extra hluboká lžíce
cena od: 512,00 Kč

bufetový tác se zaoblenými rohy

chromovaná ocel
382,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč