Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g aljašské tresky

40 g soli

250 g citronu

300 g másla

300 g cibule

20 g karí koření

300 ml vody

Aljašská treska na karí

  • Připravil: Stanislav Zukal // 14.12.2013
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: asijská - Indie
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Rybu očistěte a naporcujte. Všechny kousky osolte, pokapejte citronem a nechte krátce odležet. Pak je lehce opečte na 2/3 másla z obou stran. Najemno nakrájenou cibuli krátce osmahněte na zbylém másle, posypte karí kořením a zalijte vodou. Přidejte částečně opečenou rybu a duste doměkka. Krátce před koncem přidejte pro zjemnění kousek másla.

Tipy šéfkuchaře Při servírování můžete rybu ozdobit zelenou cibulkou.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nůž Santoku

všechny nože jsou vyrobeny precizním kováním z německé oceli s vysokým obsahem uhlíku
speciální slitina chromu, molybdenu a vanadia zajišťuje tyto vlastnosti:
- vysokou ostrost
- dlouhou životnost ostří
- snadné broušení
- vysokou odolnost proti korozi

při výrobě nožů se dodržuje 50 hlavních kroků
precizní stroje brousí a leští čepel nože, dokud nedosáhne optimálního úhlu
rukojeť v sobě spojuje vyváženost, bezpečnost, optimální váhu a snadnou manipulaci s výjimečným vzhledem
každý nůž je balen jednotlivě v PET blistru
771,00 Kč

obracečka na pečení perforovaná

polyamid - plast
tepelně odolné do 200 °C
249,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč