Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

500 g tučného tvarohu

500 g mascarpone

200 g třtinového cukru

10 ks vanilkových lusků

Vanilková zmrzlina

  • 1.8.2015
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: více než 2 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Tvaroh, mascarpone a cukr smíchejte dohromady a směs vyšlehejte. Vyjměte zrníčka z vanilkového lusku a přidejte ke směsi. Vzniklou směs nalijte do GN a nechte minimálně 12 hodin mrazit.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

Gn na zmrzlinu

nerezavějící ocel
tloušťka materiálu 0,8 mm
profesionální provedení - heavy duty
zaoblené hrany a rohy
možnost uložení v mrazničce
cena od: 285,00 Kč

zmrzlinové kleště Stöckel Model K

nerezavějící ocel
plastová rukojeť
cena od: 910,00 Kč

pohár na zmrzlinu

nerezavějící ocel
33,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč