Hlavní menu

Ingredience

400 ml:

225 g červeného rybízu

225 g černého rybízu

100 g jahod

250 g cukru krupice

Šťáva z 1 citronu

250 ml vody

Rybízový sirup s jahodami

  • Připravil: Stanislav Zukal // 3.7.2014
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 2 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Rybíz i jahody zbavte stopek, opláchněte a vložte do pánve. Přidejte cukr, vodu a šťávu z citronu. Přiveďte směs k varu a vařte 20 minut na mírném ohni. Na vysoký hrnec položte sítko a do něj pasírovací plátýnko. (Najdete v našem e-shopu). Uvařenou směs nalijte do plátýnka a nechte vykapat do hrnce. Směs neprotlačujte, sirup by se mohl napěnit. Když je veškerá šťáva prokapaná do hrnce (cca po 1 hodině), přelijte ji do sklenice. Jednotlivé nápoje pak nařeďte podle chuti.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

keramická pánev

nano - keramická nepřilnavá vrstva
energeticky efektivní výroba z přírodních materiálů
vysoká teplotní odolnost do 400°C, o 150°C vyšší než u tradičních nepřilnavých povrchů
hladký povrch, pro smažení stačí minimální množství tuku
velmi tvrdý a odolný povrch
díky světlešedému povrchu je snadno rozpoznatelné zabarvení oleje nebo másla
vhodná pro všechny typy ohřevu včetně indukce
vhodná do myčky
cena od: 514,00 Kč

pasírovací sítko Profi line

nerezavějící ocel
profi provedení
s drátěnou rukojetí
cena od: 84,00 Kč

pasírovací utěrka

vyrobena ze speciální rounové netkané textilie
určená k cedění
prát do 95°C
166,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč