Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

    1000 g hrušek ( cca 10 ks )
  • 100 g hnědého cukru
  • 2 g mleté skořice
  • 500 g vanilkové zmrzliny
  • 200 g mražených borůvek
  • 20 g vanilkového pudingu
  • 100 g moučkového cukru

Pečené hrušky s vanilkovou zmrzlinou na borůvkové omáčce

  • Připravil: Lubomír Brázda // 1.4.2013
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Očištěné hrušky dáme na pečící papír do gastronádoby, posypeme hnědým cukrem se skořicí  a pečeme při teplotě 150°C cca 15-20 minut do poloměkka. Omáčku z borůvek připravíme v rendlíku. Borůvky zasypeme polovinou moučkového cukru a necháme pomalu prohřívat. Jakmile se rozpustí, zasypeme pudingem a minutu vaříme. Hrušku můžeme podávat teplou nebo studenou, podlitou omáčkou s kopečkem zmrzliny.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč