Hlavní menu

Ingredience

    300 g hladké mouky
  • 150 g tuku
  • 100 g cukr moučka
  • 1 žloutek
  • 1 vejce

Linecké cukroví

  • 1.12.2016
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: více než 2 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Na vál prosejeme mouku a cukr, rozdrobíme tuk, přidáme žloutek a jedno celé vejce a rychle vypracujeme nejprve nožem, potom rukou v tuhé těsto. Necháme nejméně 2 hodiny v chladnu odpočinout. Z těsta pak vyválíme plát asi 3 mm tlustý a vykrajujeme tvary formičkami. Klademe je na plech a v prudké troubě pečeme dožluta. Upečené a vychladlé cukroví slepujeme marmeládou.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

pečící podložka

nepřilnavý silikonový povrch
vhodné do trouby, mikrovlné trouby, myčky a mrazničky
odolné teplotám od - 40°C do 250°C
cena od: 201,00 Kč

tvořítko kulaté

nerezavějící ocel
cena od: 100,00 Kč

14dílná sada kulatých vykrajovátek

pocínované
cena od: 432,00 Kč

stěrka na těsto

polypropylen
7,20 Kč

váleček na těsto

dřevěný
s kuličkovými ložisky
682,00 Kč

rukavice na pečení

speciální materiál - tepluvzdorné do 350°C
sada 2 ks
89,90 Kč

6dílná sada vykrajovátek, hvězda

pocínované
365,00 Kč

váleček na těsto nerez

nerezavějící ocel
597,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč