Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

500 ml Bols Dark creme de cacao

200 ml Cointreau

500 ml pomerančového džusu

5 g hoblinek kvalitní čokolády

Kousek pomeranče na ozdobení

 

Čokoládové frapé s Cointreau

  • Připravil: Stanislav Zukal // 30.4.2015
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Francie
  • Doba přípravy: 10 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Smíchejte v shakeru Bols Dark creme de cacao s Cointreau, pomerančovým džusem a hoblinkami čokolády. Do sklenice na nožce nebo do sklenice na sekt přidejte led a připravený nápoj na něj nalijte. Ozdobte kouskem pomeranče a podávejte s krátkým širokým brčkem.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

sklenice Fiesta

lisované sklo
29,30 Kč

slámky koktejlové

mix barev
průměr/délka slámky = 5/130 mm
0,10 Kč

shaker

nerezavějící ocel
3dílný
335,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč