Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

5 ks zralých oloupaných a vypeckovaných broskví

2 lahve šampaňského nebo šumivého vína

Bellini - broskvový koktejl

  • Připravil: Lubomír Brázda // 3.7.2014
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 10 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Zralé broskve oloupejte, vypeckujte a rozpulte. Vložte je do mixéru, vytvořte hladkou směs a rozdělte ji do 10-ti vychlazených sklenic. Směs by měla tvořit cca 1/3 objemu sklenice. Zbytek sklenice vyplňte šampaňským nebo šumivým vínem. Ozdobte měsíčkem čerstvé broskve.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

linie Lara

křišťálové sklo
cena od: 26,30 Kč

uzávěr sektových lahví

pochromovaný
pro skladování otevřených lahví
115,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč