Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob

100 g máku

kůra a šťáva z 10 pomerančů

2 dcl vinného octa z červeného vína

2 dcl olivového oleje

30 ks jarních cibulek

3000 g uzeného lososa

40 plátků sendvičového chleba

500 g žervé

Sendvič s lososem a mákem

  • Připravil: Lubomír Brázda // 14.8.2013
  • Typ jídla: bufet
  • Typ kuchyně: mezinárodní/fusion
  • Doba přípravy: 10 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Mák, šťávu a kůru z pomerančů, ocet, olej a najemno nakrájenou jarní cibulku smícháme v misce. Lososa obalíme v připravené směsi. Plátky chleba potřeme žervé sýrem a poklademe lososem s kousky jarní cibulky. Podáváme chlazené.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč