Hlavní menu

Ingredience

1000 g jablek

3000 g vody

Jablečný ocet

  • 30.6.2015
  • Typ jídla: bufet
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: více než 2 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Jablka zbavte stopek a nastrouhejte je i se slupkami a jádřinci nahrubo. Vše vložte do skleněné nádoby a zalijte vodou. Přikryjte víkem a nechte týden odstát na teplém místě. Každý den směs promíchejte. Po týdnu směs sceďte a dejte znovu do sklenice, uzavřete a nechte další 3 týdny na temném místě. Po uplynutí 3 týdnů ocet sceďte přes plátýnko do sklenic a uchovávejte v lednici.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

nůž loupací

kalená slitina oceli - molybdenu- vanadia, plastová rukojeť
kované z jednoho kusu
dlouhá životnost, odolný vůči korozi
speciální úprava rukojeti - zabraňuje vniknutí vody nebo potravin mezi ostří a rukojeť
151,00 Kč

škrabka příčná

ostří z nerezové oceli
47,00 Kč

pasírovací utěrka

vyrobena ze speciální rounové netkané textilie
určená k cedění
prát do 95°C
166,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč