Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob, 640 ml:

6 ks žloutků

500 ml slunečnicového oleje

4 g dijonské hořčice

4 g vinného bílého octa

8 g citronové šťávy

2 g soli

2 g pepře

Domácí majonéza

  • Připravil: Stanislav Zukal // 1.3.2015
  • Typ jídla: bufet
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 10 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Žloutky, hořčici a ocet vložte do vysoké nádoby a pomalu šlehejte. Pak postupně po kapkách přilívejte olej, dokud směs nezhoustne. Nakonec přidejte citronovou šťávu a podle chuti sůl a pepř. Hotovou majonézu můžete dochutit kapary, nebo zelenou petrželkou.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

omáčník

odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
zářivě bílá barva
66,00 Kč

mísa univerzální

polypropylen
vhodná do myčky, mirkovlnné trouby i do mrazničky
v prodeji více velikostí
cena od: 40,00 Kč

metla šlehací

nerezavějící ocel
7drátová - tenký drát
cena od: 94,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč