Hlavní menu

Ingredience

    500 g rajčat
  • 500 g na kostičky nakrájených topinamburů
  • 50 g másla
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička sekané bazalky
  • sůl
  • mletý pepř
  • 1 lžíce nasekané petrželové natě

Topinambury s rajčaty

  • 1.1.2017
  • Typ jídla: předkrmy
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 40 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Rajčata na chvíli vložte do horké vody a po vyjmutí nechte vychladnout. Mezitím v kastrolu rozpustíme máslo, přidáme cibuli nakrájenou na kostičkyy, jemně posekaný česnek, bazalku a vše opražíme. Poté přidáme topinambury, promícháme a dusíme na mírném ohni. Rajčata oloupeme, trochu rozmělníme vidličkou, přidáme k topinamburům, zamícháme a dochutíme mletým pepřem a solí. Ještě asi 10 minut podusíme ve vlastní šťávě na velmi mírném ohni. Upravíme do hlubokých talířů a posypeme sekanou petrželkou.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč