Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

1000 g brambor

80 g cibule

450 g drůbežího vývaru

30 g vinného octa

40 g olivového oleje

20 g německé hořčice

400 g kysané smetany

5 g soli

5 g mletého bílého pepře

5 g kopru

Německý bramborový salát s koprem

  • Připravil: Lubomír Brázda // 30.10.2014
  • Typ jídla: předkrmy
  • Typ kuchyně: evropská - Německo
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Brambory uvařte ve slupce, ještě horké oloupejte, nakrájejte a vložte do mísy. Cibuli nakrájejte najemno a přidejte k bramborám. Drůbeží vývar smíchejte s octem, přiveďte jej k varu a nalijte na brambory. Nechte cca 20 minut působit, dokud se téměř všechna tekutina nevsákne. Zbývající tekutinu slijte. Olej smíchejte s hořčicí a vzniklou směs smíchejte opatrně s bramborami. Osolte, opepřete a přimíchejte kysanou smetanu smíchanou s koprem. Servírujte při pokojové teplotě.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

mísa na salát z nerezi

z nerezové oceli
dvouplášťová
salát vydrží déle čerstvý
309,00 Kč

kráječ na vařené brambory

nerezavějící ocel
24,00 Kč

servírovací lžíce na salát

plast
cena od: 26,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč