Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

10 ks plátků celozrnného toustového chleba

100 g másla

120 g čerstvého křenu

100 g plátků uzeného lososa

40 g okurky

20 g natě jarní cibulky

12 g petrželové natě

Chuťovka s uzeným lososem a křenovou pastou

  • Připravil: Stanislav Zukal // 4.9.2014
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: mezinárodní/fusion
  • Doba přípravy: 10 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Okrájejte kůrku každého plátku chleba cca 1 cm od okrajů. Čerstvý nastrouhaný křen prošlehejte se změklým máslem a směsí namažte všechny plátky chleba. Nať jarní cibulky nakrájejte na drobné kousky a posypte jimi potřené chlebíčky. Plátky uzeného lososa nakrájejte na 10 stejných částí, okurku nakrájejte na tenké kolečka. Polovinu plátku lososa položte na chlebíček a přikryjte jej dvěmi kolečky okurky. Druhou polovinou plátku lososa pak přikryjte okurky a ozdobte čerstvou petrželovou natí. 

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

miska Cascara

odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
zářivě bílá barva
24,10 Kč

miska Pescados

odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
zářivě bílá barva
stohovatelná
27,30 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč