Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

600 g brambor

90 g cibule

120 g mouky

1 g kmínu

30 g soli

15 g česneku

2 ks vajec

1 g majoránky

1 g pepře

2500 ml vývaru

Kmínová polévka s vejcem

  • Připravil: Lubomír Brázda // 14.12.2013
  • Typ jídla: polévky
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Na 2/3 másla zpěňte cibuli a kmín, přidejte brambory a vše zalijte vývarem. Když jsou brambory uvařené doměkka, přidejte na zbylé třetině másla připravenou jíšku a chvilku povařte. Dochuťte solí, pepřem majoránkou a česnekem. Nakonec do vývaru přidejte rozšlehaná vejce.

Tipy šéfkuchaře Při servírování ozdobte polévku rozpůleným natvrdo uvařeným vejcem.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

hrnec nízký s poklicí

nerezavějící ocel
s kapslovým sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
ocelové rukojeti s vícebodovým upevněním, nezahřívají se
cena od: 395,00 Kč

pánev

nerezavějící ocel
s kapslovým sendvičovým dnem
vrstvy: nerezová ocel 304 - hliník - nerezová ocel 430
pro všechny typy ohřevu včetně indukce
cena od: 391,00 Kč

digitální kuchyňská váha s přesností 1 g

vážící plocha z nerezu, tělo z plastu
s časovací funkcí
precizní přesnost vážení
napájení pomocí běžné baterie - není součástí balení
provoz na baterie (nejsou součástí)
použití v gastro provozech jako kuchyňská váha na vážení surovin, k obchodnímu a kontrolnímu vážení ve skladech a výrobních procesech
váha není certifikovaná k obchodnímu vážení
975,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč