
Ingredience
Pro 10 osob:
1500 g očištěné vykuchané ryby
50 g celeru
50 g mrkve
50 g petržele
50 g cibule
40 g soli
1 g nového koření
1 g bobkového listu
1 g celého pepře
50 g octu
150 g másla
Kapr na modro
- Připravil: Lubomír Brázda // 6.11.2013
- Typ jídla: hlavní jídla
- Typ kuchyně: evropská - Česko
- Doba přípravy: 40 min
- Obtížnost přípravy: snadná
Příprava
Rybu opláchněte a naporcujte. Zeleninu s cibulí nakrájejte na plátky a vložte do vařící osolené vody. Přidejte koření a vařte asi 10 minut, pak přidejte ocet a znovu krátce povařte. Do vývaru přidejte naporcovanou rybu a zvolna vařte doměkka cca 10 - 12 minut. Uvařenou rybu opatrně vyjměte širokou děrovanou odpěnovačkou, poklaďte na talíř, doplňte kořenovou zeleninou a přelijte rozpuštěným máslem.
související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:
odpěnovačka profi
profi provedení, těžká nerezavějící ocel
monoblok, síla materiálu 4 mm
odpovídá hygienickým HACCP normám
monoblok, síla materiálu 4 mm
odpovídá hygienickým HACCP normám
kráječ Mandolína
nerezavějící ocel
se třemi nerez. nástavci pro různé krájení (ve skladovacím boxu)
držák pro menší kusy zeleniny (chránič prstů)
zaklápěcí protiskluzový stojánek
se třemi nerez. nástavci pro různé krájení (ve skladovacím boxu)
držák pro menší kusy zeleniny (chránič prstů)
zaklápěcí protiskluzový stojánek