Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g očištěného a vykuchaného kapra

90 g oleje

60 g citronu

250 g červeného vína

40 g soli

70 g másla

500 g vody

Jihočeský kapr Jordán

  • 1.11.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Kapra opláchněte, nakrájejte na jednotlivé porce a osolte je. Na pávi rozpalte olej a kapra na něm osmahněte z obou stran. Pak jej podlijte vodou a červeným vínem a krátce poduste. Vzniklou šťávu osolte, přidejte citronovou šťávu, máslo na zjemnění a vše ještě krátce poduste.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

pánev na ryby - oválná

vyrobena z litého hliníku, vhodná pro všechny zdroje tepla (kromě indukce) a dokonce pro použití v troubách (do 250 °C)
litý hliník vyniká ve vedení tepla, pánev je rychle připravena k použití
rukojeť z nerezové oceli 18/10 zůstává běhempoužívání chladná
nepřilnavý povrch Whitford® Xylan má vysokou teplotní odolnost (až 250 °C)
nepřilnavý povrch je vylepšen vrstvou titanu mezi hliníkem a povlakem
tato dvouvrstva zlepšuje životnost povlaku a poskytuje ochranu navíc proti poškrábání
velmi snadné čištění po použití
968,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

Úspěch našich juniorů

Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč