Hlavní menu

Ingredience

Pro 4 osoby:

    600 g čerstvý losos (může být i mražený steak)
  • 10 g koření na ryby
  • 8 g rybí vegeta
  • 400 g mražená zelenina - ratatouille mix
  • 200 g mražená mladá mrkev mini
  • 300 g tomatová omáčka - polotovar

Jemně grilované steaky z lososa na lůžku z jarní zeleniny s tomatovou omáčkou

  • Připravil: Lubomír Brázda //
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: evropská - Itálie
  • Doba přípravy: 20 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Z lososa nakrájíme steaky -  asi 3 ks na porci. Okořeníme směsí koření a vegety a necháme půl hodiny odpočinout. Poté rychle opečeme na grilu asi 1- 2 minuty na každé straně (dle velikosti). Kledeme na ragů, které jsme si připravili ze směsi zeleniny v pánvi, přidali jsme tomatovou omáčku, prohřáli a podáváme.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč