Hlavní menu

Ingredience

Pro 4 osoby:

    400 g  hřiby smrkové
  • 120 g cibule
  • 200 g čerstvá paprika -  tricolore
  • 4 lžíce oleje
  • lžička mletá paprika
  • sůl
  • pepř

Houbový guláš s paprikou

  • Připravil: Stanislav Zukal // 22.9.2012
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: mezinárodní/fusion
  • Doba přípravy: 40 min
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku, na malé kousky nakrájené houby, zasypeme mletou paprikou, podlijeme zeleninovým vývarem a houby podusíme do měkka. V polovině varu přidáme na kostičky nakrájenou papriku. Dochutíme solí a pepřem.

Vhodná příloha: Francouzská bageta nebo čerstvý chléb

Tipy šéfkuchaře V případě, že bychom potřebovali zahustit sos, můžeme využít buď mouku nebo chléb.

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč