Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g aljašské tresky

40 g soli

250 g citron

50 g oleje

150 g másla

250 g citronu na dopečení

400 g zelených fazolek

Aljašská treska po mlynářsku

  • 1.11.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: mezinárodní/fusion
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Tresku opláchněte a očistěte. Nakrájejte ji na jednotlivé porce, osolte, pokapejte citronovou šťávou a nechejte krátce odležet. Na talíři obalte porce hladkou moukou, vložte je do rozpáleného oleje a zvolna opečte z obou stran. Opečenou tresku vložte do zapékací mísy, poklaďte plátky másla a citronu a vše dopečte v troubě. Zelené fazolky vložte na pár minut do vroucí vody, dokud nezměknou. Servírujte spolu s rybou.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

linie Jazz

nerezavějící ocel 18/10 leštěná
nůž z oceli 18/0
profi provedení havy-duty
cena od: 17,40 Kč

obdélníková mísa Rustica

extra odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
velmi čistá, zářivě bílá barva
tepelně odolné do 600 °C
v prodeji více velikosti
cena od: 225,00 Kč

pánev na ryby oválná

hliník s nerezovou rukojetí
s nepřilnavou nano-keramickou vrstvou
určeno pro všechny typy ohřevu
800,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč