Hlavní menu

Ingredience

Pro 10 osob:

2000 g aljašské tresky

40 g soli

250 g citron

50 g oleje

150 g másla

250 g citronu na dopečení

400 g zelených fazolek

Aljašská treska po mlynářsku

  • 1.11.2015
  • Typ jídla: hlavní jídla
  • Typ kuchyně: mezinárodní/fusion
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Tresku opláchněte a očistěte. Nakrájejte ji na jednotlivé porce, osolte, pokapejte citronovou šťávou a nechejte krátce odležet. Na talíři obalte porce hladkou moukou, vložte je do rozpáleného oleje a zvolna opečte z obou stran. Opečenou tresku vložte do zapékací mísy, poklaďte plátky másla a citronu a vše dopečte v troubě. Zelené fazolky vložte na pár minut do vroucí vody, dokud nezměknou. Servírujte spolu s rybou.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

linie jazz

nerezavějící ocel 18/10 leštěná
nůž z oceli 18/0
profi provedení havy-duty
cena od: 18,90 Kč

obdélníková mísa rustica

extra odolný porcelán, který je ale zároveň lehký
velmi čistá, zářivě bílá barva
tepelně odolné do 600 °C
v prodeji více velikosti
cena od: 280,00 Kč

pánev na ryby oválná

vyrobena z odolného hliníku, vhodné pro všechny zdroje tepla, dokonce i pro použití v troubě
hliník poskytuje rovnoměrné vedení tepla, pánev je rychle připravena k použití
rukojeť je vyrobena z epoxidové oceli
nepřilnavý 'mramorový' povrch má vysokou teplotní odolnost (až do 260°C)
povrch je 3vrstvý a je odolný proti opotřebení
po použití se velmi snadno čistí
977,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

Úspěch našich juniorů

Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč