Hlavní menu

Ingredience

    500 g hladké mouky
  • 250 g cukr moučka
  • 2 vejce
  • 2 lžíce medu
  • 1 kypřicí prášek do perníku

Perníčky

  • 1.12.2016
  • Typ jídla: dezerty
  • Typ kuchyně: evropská - Česko
  • Doba přípravy: více než 2 hod
  • Obtížnost přípravy: snadná

Příprava

Sypké přísady prosejeme na vál a uprostřed uděláme důlek, rozbijeme do něho vejce a přidáme rozpuštěný med a mléko. Vypracujeme tuhé těsto a necháme přes noc odpočinout. Asi po 12 hodinách vyválíme placku, vykrajujeme tvary a necháme je zase několik hodin odpočinout. Před pečením potíráme vejcem a v prudké troubě pečeme. Hotové zdobíme polevami, mandlemi a ořechy, popřípadě různými bonbónky nebo šlehanými bílky s cukrem, obarvenými barvivem.

související produkty, které můžete zakoupit v našem eshopu:

5 dílná sada dekoračních trysek

nerezová ocel
set obsahuje násady na:
plnění
makronky
zdobení
košíkový vzor
psaní
extra přesné díky ostrým hranám
233,00 Kč

pečící podložka

nepřilnavý silikonový povrch
vhodné do trouby, mikrovlné trouby, myčky a mrazničky
odolné teplotám od - 40°C do 250°C
cena od: 201,00 Kč

plnící sáčky

polyetylen
tloušťka 80 mikronů
jednorázové
transparentní
3,50 Kč

váleček na těsto

dřevěný
s kuličkovými ložisky
682,00 Kč

6dílná sada vykrajovátek, hvězda

pocínované
365,00 Kč

Facebooková diskuze

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč