Stanislav Zukal

je absolventem střední hotelové školy veřejného stravování v Brně, po jejímž dokončení začal pracovat v prestižní restauraci Rubín pod vedením mistra kuchaře pana Milana Daňka. Poté nastoupil do nově otevřené restaurace Vysočina na pozici šéfkuchaře. V té době začal spolupracovat s brazilskou firmou dovážející netradiční potravinářské výrobky a delikatesy a účastnil se různých potravinářských veletrhů ve východní Evropě. Rok 1984 strávil na zahraniční praxi v Thajsku jako vedoucí restaurace a hotelu pro skupinku českých odborníků ze společnosti Škodaexport. Následuje pozice šéfkuchaře v soukromé provozovně „Klub U Draka“. Po dvou letech odešel do Rakouska a deset let sbíral a předával zkušenosti ve vyhlášené italské restauraci Kasanwirt. Po návratu do ČR nastoupil do Food Servis firmy Nowaco a následně po čtyři roky pracoval na pozici šéfkuchaře společnosti Makro Cash&Carry. V současné době se zabývá přípravou seminářů pro odbornou veřejnost a ve svém gastrostudiu v Rajhradě se věnuje gastronomickému poradenství, zaškolování personálu a škole vaření. Více na stránkách kulinářského institutu http://julienne.cz/.

Stanislav Zukal je komisařem pro hodnocení restaurací a hotelů AHR ČR. Byl kapitánem Kulinářského týmu Makro, který se zúčastnil Kuchařské olympiády v Erfurtu (bronz 2008), absolventem Kulinářské akademie ČR (2008) a získal certifikát o absolvování semináře francouzského kuchaře Yves Thuriés (2008), dále pak absolvent školy Molekulární kuchyně pod vedením Dietmar Hölschera (Nova Kureio) v Německu. V roce 2009 se stal držitelem bronzové medaile M.D. Rettigové udělované AKC ČR.

Lubomír Brázda

po vyučení začal pracovat v restauraci Slavie ve Svitavách jako kuchař pod vedením mistrů kuchařů panem Václavem Šmerdou a Adolfem Filipim. Po absolvování základní vojenské služby nastoupil jako vedoucí hotelového komplexu Lidmilův mlýn, nedaleko Poličky. Během své praxe působil rok jako sous chef v na ambasádní restauraci Chopin v Polských Katovicích. Následuje pozice manažera provozu a výroby pro firmu SALVA Group, která vlastní čtyři hotely, tři restaurace, závodní kuchyni pro LÚ Košumberk a cukrárenskou výrobnu v Kostelci n.Orlicí. Zhruba po třech letech odešel do první mezinárodní společnosti Sodexho s.r.o. na pozici šéfkuchaře. Po půl roce přechází na pozici manažera provozu a výroby pro oblast Morava. Během působení v této firmě absolvoval několik odborných stáží v zahraničí, především ve Francii. Další pracovní cesta vedla do firmy VITANA a.s., kde jako firemní šéfkuchař působil zhruba tři a půl roku, během nichž absolvoval odborné stáže v Norsku a Lotyšsku. Následovaly pozice firemního a školícího šéfkuchaře ve firmě Montycon gastro, kde působil především jako specialista na gastro technologie. Poté nastoupil jako destinační specialista Profi Gastro do společnosti Makro Cash&Carry.

V současné době provozuje netradiční školu vaření„Roztančená vařečka“, připravuje semináře pro odbornou i laickou veřejnost, věnuje se odbornému zaškolování personálu gastro provozů a gastronomickému
poradenství.

Lubomír Brázda je komisařem pro hodnocení restaurací  AHR, držitelem certifikátu „Mistr moderní gastronomie“(2001), Křišťálové vařečky (2001,2004), získal stříbrnou medaili „Svatého Vavřince“ (2005,2007), titul „Moravský kuchař 2006“, a zlatou medaili „Rimini 07“ v Itálii. Byl členem Kulinářského týmu Makro, který se zúčastnil kuchařské olympiády v Erfurtu (bronz 2008), absolvoval Kulinářskou akademii ČR (2011) a v tomtéž roce získal certifikát Thuriés culinary academy jako specialista francouzské kuchyně.

Mimo jiné vařil pro prezidenty Václava Havla a Václava Klause, pro španělského krále, dánského prince.  

Francesco Gotti

je jednačtyřicetiletý italský šéfkuchař restaurace Bobadilla v Bergamu. Vařil v nejznámějších milánských hotelech. Třikrát do roka navštěvuje se svým hvězdným týmem Chester ve Velké Británii, kde prezentuje specifickou italskou kuchyni anglickým hostům. Před nedávnem vyhrál jihoevropské kolo kuchařské soutěže Global Chef a momentálně se připravuje na evropské finále ve Francii, které proběhne v příštím roce. Ve 44-leté historii této soutěže je teprve druhým Italem, který se finále zúčastní.

banner

TV: ARAVEN GN POLYPROPYLEN

rolex replica watches best replica watches replica panerai
Nákupní košík
0 ks za 0.00 Kč